Activiteiten

Sanitair
Wij leveren èn installeren uw sanitair. In de showrooms van samenwerkende partners kunt u ideeën opdoen, advies ontvangen en uw keuzes maken.
De bestelling loopt via ons. Op deze wijze profiteert u van voordelige prijzen èn bent u verzekerd van professionele plaatsing van uw kostbare sanitair.

Waterontharders
Woont u in een gebied met hard leidingwater? Dan raden wij een waterontharder aan. Geen vervelende
kalkaanslag! Uw sanitair blijft mooi en u profiteert van de vele andere voordelen van zacht water.

Informeer naar de mogelijkheden!

________________________________________

Verwarming
Een juiste temperatuur zorgt voor een prettig woon- en werkklimaat. Daarom zijn wij specialist in verwarmingsoplossingen. CV ketels, wand- of vloerverwarming, airco’s, radiatoren, warmtepompen, zonneboilercombi of gaskachels. Alles is leverbaar. Elke situatie is uniek.

Neem vrijblijvend contact op voor een maatwerkadvies.

________________________________________

Gas, water, elektra
Slimme en praktische oplossingen èn aanleg van gas, water en elektra installaties. Deze oplossingen zorgen voor energiezuinige, sfeervolle verwarming en verlichting van uw woon- of werkplek. En voor comfortabele drink- en of douche/badwater installaties! Uw gezinssamenstelling (nu en in de toekomst), leefpatroon en specifieke wensen vormen voor ons de uitgangspunten van ons advies.

Meer weten? Neem contact met ons op!
________________________________________

Dakbedekking en zinkwerk
Dakbedekking is een verzamelnaam voor meerdere producten die uw “dak kunnen bedekken”. Wij werken veelal met onderstaande producten.

Icopal Universal
Icopal Universal maakt haar naam waar: een universeel toepasbare dakbedekking. Deze unieke eenlaagse dakbedekking is flexibel, zeer sterk, stabiel en uniek duurzaam.

Icopal Universal is er ook in een worteldoorgroeibestendige kwaliteit, de Icopal Universal WS en een zelfklevende versie de Icopal Universal ZK.

Icopal heeft een passende oplossing voor elk project. De belangrijkste voordelen op een rij:
•Weer- en UV-bestendig
•Verouderingsongevoelig
•Zeer duurzaam en sterk
•Onderhoudsarm 

Aabo Unifoll POCB

Op het snijvlak van bitumineuze en kunststof daken ligt een totaal nieuwe dakbaan: Unifol POCB+. Een hoogwaardig product dat door middel van hete-lucht-lastechniek kan worden aangebracht en daarmee tegemoetkomt aan de toekomstige norm voor vuurvrije verwerking van dakbedekkingen, NEN6050.

Unifol kan heel soepel en eenvoudig aangebracht worden. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van een speciale föhn, de Bitumat föhnlasautomaat of de Leister Electron handföhn. Hiermee is goed te zien of er een goede naadverbinding wordt gemaakt. Een kleine rups van het materiaal wil feitelijk zeggen dat de hechting optimaal is en de dakbedekking goed wordt aangebracht. Op het gebied van levensduur kan Unifol POCB+ wedijveren met de meest hoogwaardige daksystemen.

De belangrijkste voordelen op een rij:
+ Unifol hecht op vele ondergronden
+ Unifol heeft een levensduurverwachting >30 jaar.
+ Unifol is ongekend sterk gewapend.
+ Unifol heeft geen lelijke vlamsporen.
+ Unifol vergt nagenoeg geen onderhoud.
+ Aabo Unifol heeft 15 jaar garantie.


Zinken dakbedekkingen
Installatieservice Pot heeft niet alleen ervaring in kunststof(achtige) dakbedekkingen, maar heeft reeds vele zinken roevendaken, felsdaken en zelfs balkons gerealiseerd. Ook bij het aanleggen van dakbedekking is goed advies van belang.

________________________________________

Duurzame energie oplossingen
Met een investering in een duurzame energie oplossing verzekert u zichzelf langdurig van een zeker rendement en draagt u bij aan een schone en duurzame energievoorziening. Voorbeelden van dergelijke oplossingen zijn zonnestroom (panelen), zonnewarmte (boiler), aardwarmte of verwarmen met houtpellets. De Nederlandse overheid heeft diverse stimuleringsmaatregelen (subsidies) getroffen, waardoor dergelijke oplossingen (soms) extra interessant worden.

Indien wij gesubsidieerde oplossingen aan u leveren, ondersteunen wij u vanzelfsprekend ook bij het aanvragen van deze subsidies.

Meer weten over duurzame oplossingen?
Neem contact op!

________________________________________
 

Familie van Enthoven

"Door die waterontharder hebben we geen last meer van kalkaanslag. Ideaal!"

Familie Hendriks - Havelte

"De zin en onzin over duurzame energieopwekking wist hij ons snel duidelijk te maken."

De heer Dommerholt - Dalfsen

"Vloerverwarming onder parket?
Ik wist niet eens dat het mogelijk was!"

Familie Rijken - Lemelerveld

"Later ontdekten we pas hoe goed zijn adviezen waren m.b.t. de plaatsen en aantallen van de stopcontacten."

Aanleg en onderhoud van: